Biljetter

Tänk på att åldersgränsen för hela festivalområdet är 13 år fyllda. Rekommenderad minstaålder på campingen är 16 år.

*Vår åldersrestriktion baseras på Socialstyrelsens bestämmelser kring ljudnivåer.


Blind Bird-biljetter

Innan väskan är uppackad och solbrännan hunnit lägga sig från årets festival blickar vi nu fram emot Bråvalla 2016. Datumen för nästa års festival blir 30e juni till 2a juli, och nu släpper vi ett limiterat antal blind bird-biljetter till ett rabatterat pris för de största festivalälskarna.

Efter en fantastisk festival tillsammans med härliga besökare, artister, volontärer och sponsorer laddar vi nu inför nästa års festival. Innan vi släppt ett enda band tackar vi nu våra trognaste besökare genom att ge dem chansen att köpa blind bird-biljetter till ett väldigt rabatterat pris. Blind bird kallas de för att de säljs innan vi har gjort några bandsläpp till festivalen. Vi erbjuder flera varianter av tredagarsbiljetter med camping samt tredagarsbiljetter utan camping.

Med dessa biljetter kan vi erbjuda ett billigare pris för dig som inte får nog av Bråvalla och festival, och som redan nu vet att de tänker åka på nästa års upplaga. Dessa är mycket billigare än early bird- och vanliga biljetter. Antalet blind bird-biljetter är begränsat.

Köp din biljett HÄR

Biljetttyp       Biljettpris
Festivalpass 1 495 SEK
Festivalpass + Camping         1 995 SEK
Festivalpass + Lugn & Grön-camping  1 995 SEK
Festivalpass + Premiumcamping 2 495 SEK
Festivalpass + Husvagnscamping 2 495 SEK
Festivalpass + MC-Camping 2 195 SEK

 

*Serviceavgift är inkluderat i ovanstående priser. Miljöpant på 200 SEK ingår i samtliga campingbiljetter. Läs mer om miljöpant här.

 

Mer information om de olika biljettyperna hittar du här