Bråvalla <3 Jävligt Gott!

Mat, musik och kanske något gott att dricka – det är livet när det är som bäst! För att ladda upp inför sommarens festival har vi tillsammans med Jävligt Gott tagit fram åtta klassiska festivalrecept i vegansk anda.

Under de kommande åtta veckorna kommer vi att presentera ett recept i veckan – det kommer att vara allt från schyssta burgare till chili och pad thai.

Allt lagas från grunden, fast med några genvägar för den som har bråttom. Och medan du lagar jävligt gott festivalkäk kryper sommarens Bråvalla allt närmare!

Jävligt Gott är en av Sveriges största vegobloggar och bakom den står Gustav Johansson:

Jävligt gott är inte bara en blogg om vegetarisk mat. Jävligt gott är en idé som vill inspirera andra till att laga mer, godare och hållbarare mat genom att visa hur enkelt det kan vara och hur jävligt gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte behöver ha någonting med det att göra.

Vi älskar hur Gustav tänker. Vi vill inspirera våra besökare och våra försäljare att testa på att laga klassisk festivalmat, fast med en liten twist.

Under Bråvalla 2016 valde 20% av våra besökare att äta vegetariskt eller veganskt. Vi hoppas att den siffran ska bli ännu högre under 2017.

Bjud hem dina festivalpolare, slå på en schysst spellista, laga något riktigt gott och planera inför sommarens festival!