Mat + dryck + musik = livet

Bråvalla är så mycket mer än musik. Här kan du snubbla över fantastiska smakupplevelser i alla våra matvagnar eller barer. Oavsett vad du gillar att äta och eller vad du föredrar i glaset kommer du hitta just din festivalfavorit i Bråvallas enorma utbud.

Maten

På Bråvalla Festival hittar du ett enormt sortiment av mat, godis och snacks med inspiration från hela världen. Vi arbetar ständigt med att bli en mer klimatsmart festival. Maten som serveras är noga utvald och vi väljer endast partners som presenterar produkter som innebär mindre miljöpåverkan. Det här innebär produkter som är närproducerade, ekologiska, gjorda av svenskt kött eller från hållbart fiske.

Vi letar ständigt efter nya trender och naturligtvis finns vegetarisk, vegansk, glutenfri och laktosfri mat på festivalen. Helt enkelt Sverige bästa festivalkäk!

Då vi älskar god och bra mat är vårt mål att för varje år öka mängden vegorätter och inspirera till en mer hållbar kost och festival. Vi hoppas att ni vill följa med oss på vår resa.

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med mat & dryck på Bråvalla

Barer

På Bråvallas festivalområde kan du avnjuta din dryck på en gräsplätt, framför scen eller vid någon av alla sittplatser som finns utplacerade över hela området. På festivalområdet hittar du ett antal olika barer som innehåller allt ifrån kall öl, cider, alkoholfria alternativ, sommardrinkar och vin. På området finner du även vår Beer Park med ett brett sortiment av craft-öl. Vi har också flera sköna ställen som enbart serverar alkoholfria alternativ.

Kom ihåg att alltid dricka alkohol med måtta och att vatten är din bästa vän för en fantastisk festivalupplevelse. Självklart måste du vara över 18 år för att dricka alkohol på festivalområdet. Som du säkert förstår, är det absolut förbjudet att langa alkohol till minderåriga på vår festival. Langning av alkohol till minderåriga medför att du blir avvisad från festivalen, att ditt festivalarmband blir klippt samt att en polisanmälan görs.

Glöm inte att ta hand om varandra och dricka måttligt.

Ansökan för de som vill sälja mat och prylar på Bråvalla Festival 2017 har stängt.
Vi kommer gå igenom alla ansökningar och återkomma till er.